Soton

Betonherstel


Beton kan onder andere door slijtage en bevriezing beschadigen en betonherstel is dan noodzakelijk om de levensduur van een constructie te waarborgen. Soton BV heeft in de afgelopen jaren op dit gebied veel ervaring opgedaan. Wij zijn onder meer actief op het gebied van (petro-) chemische industrie, utiliteitsbouw en waterbouw.

Werkwijze bij betonherstel
Bij betonherstel verwijderen wij het oude beton en repareren wij dit door gebruik te maken van cementgebonden of tweecomponenten epoxymaterialen. Soton BV heeft in de afgelopen jaren reparaties uitgevoerd aan onder andere:

  • Bruggen
  • Viaducten
  • Betonwanden
  • Voegovergangen
  • Vloeren

Bij al onze werkzaamheden streven wij de hoogste kwaliteit na. Dit doen wij door gebruik te maken van de beste materialen en te werken volgens vastgelegde procedures. Behalve betonherstel voeren wij ook werkzaamheden uit op onder andere het gebied van waterdichtingswerken, injectiewerken en grouting.

Contact
Wilt u meer informatie over Soton BV of heeft u nog een vraag over onze diensten op het gebied van betonherstel? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 0162 – 470808, een e-mail sturen naar info@soton.nl of het contactformulier invullenAlles over Beton:

Grouting - Betonreparatie - Betononderhoud - Verregende betonvloer - Lekkage afdichting - Grouting - Betonreparatie - Betononderhoud


Referenties

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht