Soton

Betonrenovatie


Er kunnen allerlei redenen zijn die betonrenovatie noodzakelijk maken. Soton BV heeft sinds 1992 veel ervaring opgedaan met beton dat door mechanische belasting, corroderend wapeningsstaal of chemische aantasting toe is aan vervanging. Zo blijft de levensduur van uw constructie gewaarborgd.

Uitvoeren van betonrenovatie
Bij de uitvoering van een betonrenovatie starten wij met het volledig verwijderen van het slechte beton. Dit vervangen wij vervolgens met cementgebonden of tweecomponenten epoxymateriaal. De afgelopen jaren hebben wij dergelijke werkzaamheden uitgevoerd aan onder meer:

  • De Koningstunnel in Den Haag
  • De Betuweroute
  • De Bata Schoenfabriek.

Soton BV werkt in onder meer de utiliteitsbouw, chemische industrie en woningbouw. Zo kunt u bij ons terecht voor grouting, injectiewerken en het vullen van voegen in de prefab-bouw.

Contact
Wilt u meer te weten komen over betonrenovatie of over een van de andere terreinen waarin Soton BV actief is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken via nummer 0162 - 470808, door het contactformulier in te vullen of via e-mailadres info@soton.nl.Alles over Beton:

Lekkage afdichting - Grouting - Betonreparatie - Betononderhoud - Verregende betonvloer - Lekkage afdichting - Grouting - Betonreparatie


Referenties

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht