Soton

Grouting


Grouting omvat onder meer het aangieten van de stelruimtes van statische of dynamische constructies. Soton BV vult deze constructies met cementgebonden krimparme gietmortel of epoxy-gietmassa. Wij hebben de laatste jaren een goede naam opgebouwd door groutingprojecten in onder meer de petrochemische industrie. Verder zijn wij vooral werkzaam in de utiliteits-, wegen-, water- en ook woningbouw in binnen- en buitenland.

Projecten op het gebied van grouting
Soton BV is de laatste jaren veelvuldig ingeschakeld voor grote groutingprojecten voor onder andere Shell en Air Liquide. Ook voor kleinere klussen wordt veelvuldig van onze specialistische kennis gebruik gemaakt. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn:

  • Het ondergieten van staalconstructies
  • Het aangieten van railconstructies
  • Het aanleggen van machinefundaties
  • De opleggingen van bruggen en viaducten

Wij gebruiken voor onze projecten altijd over de meest hoogwaardige materialen. Grouting is echter niet de enige discipline die wij beheersen. Zo doen wij ook aan vloeregalisatie, betonreparaties en injectiewerken.

Contact
Soton BV is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor al uw klussen op het gebied van grouting. Ons telefoonnummer is 0162 – 470808. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen aan info@soton.nl of het contactformulier invullen.Alles over Beton:

Betonherstel - Ondersabelen - Injecteren - Egaliseren - Betonrenovatie - Betonherstel - Ondersabelen - Injecteren


Referenties

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht