Soton

Injecteren


Injecteren is een veel gebruikte techniek om onder meer scheuren in beton op te vullen. Maar ook bij verzakte vloeren, holle ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen is injecteren een zeer nuttige toepassing, zo bewijst Soton BV.

Injecteren van diverse materialen
Voor aanvang van de werkzaamheden bepalen wij welke injectiemethode het meest geschikt is. Dit is namelijk afhankelijk van het soort klus:

Wij gebruiken injectiemortel voor koelwaterleidingen en spankanalen

Epoxy- of polyurethaan-vloeistof wordt gebruikt voor waterdichting of het vullen van constructieve scheuren.

Waar ook voor wordt gekozen, wij zorgen er altijd voor dat wij kwalitatief hoogwaardige materialen en grondstoffen gebruiken. Behalve injecteren voeren wij ook werkzaamheden uit op het gebied van grouting, het aanleggen van hogevlakheidsvloeren en het aanbrengen van voegovergangen en dilataties.

Contact
Kortom, heeft u scheuren in uw beton of een verzakte vloer die u wilt laten injecteren? Neem dan meteen contact met ons op. Wij staan u graag te woord via telefoonnummer 0162 – 470808. U kunt ook een e-mail sturen aan info@soton.nl of het contactformulier invullen.Alles over Beton:

Betononderhoud - Betonherstel - Lekkage afdichting - Grouting - Betonreparatie - Betononderhoud - Verregende betonvloer - Lekkage afdichting


Referenties

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht