Soton

Ondersabelen


Ondersabelen is een techniek die toegepast kan worden als ondergieten of grouting niet kan worden toegepast. Soton BV heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse manier om beton te onderhouden en heeft een goede naam binnen de bouwwereld.

Wat is ondersabelen?
Ondersabelen houdt in dat de stelruimte tussen de voetplaat van een stalen kolom of constructie wordt opgevuld, waardoor de kolomvoet volledig ondersteund wordt. Bij grouting gebeurt in principe hetzelfde, alleen wordt het beton dan van bovenaf in de stelruimte gegoten. Wij voeren niet alleen projecten uit op het gebied van ondersabelen of grouting, maar u kunt ook bij ons terecht voor:

  • Het egaliseren van vloeren
  • Betonreparaties,
  • Het vullen van voegen (prefabbouw).

Voor al onze klussen worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt met een optimale levensduur.

Contact
Wilt u weten of ondersabelen of grouting de juiste techniek is voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0162 - 470808, via e-mailadres: info@soton.nlof door het contactformulier in te vullen.Alles over Beton:

Betonreparatie - Betononderhoud - Betonherstel - Lekkage afdichting - Grouting - Betonreparatie - Betononderhoud - Verregende betonvloer


Referenties

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht