Vloer laten egaliseren

Wilt u, uw vloer laten egaliseren? Dan bent u aan het goede adres! Het is verstandig voordat u een nieuwe vloer koopt, eerst uw vloer laat gladmaken of u kunt natuurlijk ook kiezen voor een egalisatievloer die gelijk als eindvloer dient. Dan loopt u tegen geen enkele problemen aan.
Lees verder voor meer informatie.
Vraag direct een offerte aan

Soton BV

U wilt graag uw bedrijfsvloer egaliseren en laat het liever door een professioneel bedrijf doen? Soton BV staat voor u klaar om dit te realiseren. Hoe graag Soton ook vloeren egaliseert werkt Soton NIET voor particulieren. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren en we hebben een goede naam opgebouwd in de bouwbranche. We egaliseren niet alleen vloeren maar we leveren ook de juiste service voor beton en de onderhoud ervan. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant, maar we werken zelfs door heel Nederland, België en Duitsland. We hebben een gespecialiseerd team dat werkt met vastgestelde procedures en met hoogwaardige,gecertificeerde producten.


Werkwijze egaliseren

Om te beginnen starten we met een dunne laag egalisatie, tot 15mm, op de betonvloer, dit kan van kunststof of van cementgebonden zijn. Door het laagje ontwikkelt zich een functionele en slijtvaste vloer en u kunt ook nog voor een chemisch resistente laag kiezen. Als dit is opgedroogd is uw vloer spiegelglad. Maar er is ook een mogelijkheid om te kiezen om de vloer af te werken met een door u zelfgekozen vloerbedekking of te gebruiken als eindvloer.U zult opkijken hoe mooi het eindresultaat is!

Bekijk het filmpje bovenaan de pagina van een cementgebonden gietvloer in een parkeerkelder. Voor meer interessante filmpjes volg ons youtube kanaal en blijf op de hoogte van Soton BV.

Kosten vloer egaliseren

De kosten voor een vloer laten egaliseren ligt aan verschillende factoren. Zoals; wat de oppervlakte is en of er speciale afwerkingen bijkomen. Als u het uitbesteed dan bent u ervan gegarandeerd dat u een perfect eindresultaat krijgt. De beste manier is om een van ons personeel langs te laten komen om een indicatie te geven wat het totale kostenplaatje zal zijn. Via het formulier hiernaast kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u een offerte aanvragen.

Referenties


We hebben al vele tevreden klanten zoals, Coca Cola, Gamma, Ikea en Bam. Dit zijn grote bedrijven en hebben daar met veel plezier aan gewerkt. Nieuwsgierig naar meer referenties? Kijk dan verder op onze website.
Naast vloeren egaliseren bieden wij ook andere producten en diensten aan. Hieronder ziet u een lijstje wat wij aanbieden:
 • Ondergieten (grouting)
 • Voegovergangen en dilataties
 • Injectiewerken
 • Betonreparaties- afwerken
 • Voegen vullen (Prefab Bouw)
 • Waterdichtingswerken
 • Hoge vlakheids vloeren
 • Slijtagen
 • Vloercoating-gietvloer
 • Betonbescherming - coating
 • Chemische resistente bekleding

Wij, van Soton BV zorgen voor een uitstekende egalisatie van uw vloer, zodat u zonder zorgen een perfecte eindvloer heeft! Heeft u een vinyl vloerbedekking? Dan kunnen wij u ook helpen om eerst uw vloer laten egaliseren voor vinyl

Uw vloer laten egaliseren doet u bij Soton BV! Voor meer informatie vul het formulier hiernaast in of bel naar 0162 - 470808 en een van onze medewerkers staat u vriendelijk te woord.


Ja, ik wil mijn vloer laten egaliseren

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. Heeft u een andere vraag, dan kunt u ook via het formulier uw vraag stellen. 
Soton werkt voor bedrijven en VVE's, niet voor particulieren.